Valberedningens arbete i fokus vid fullbokat seminarium 8 september

Under måndagskvällen samlades vårt nätverk för att lyssna till Cecilia Daun-Wennborg och Ramsay Brufer som talade på tema ”Bakom valberedningens kulisser”. Cecilia är styrelseproffs med styrelseuppdrag i bland annat Getinge, Ica, Oxfam och Sophiahemmet. Hon är också styrelseordförande i Proffice. Ramsay är ägaransvarig på Alecta och ingår i ett tiotal valberedningar, till exempel Alfa Laval, Atlas Copco, Investor, Kinnevik och Swedbank.

Seminariet var fullbokat och våra talare delgav oss generöst och insiktsfullt sina erfarenheter och råd från sina erfarenheter på området. Tillsammans gav de bredd och djup i frågorna om Valberedningarnas viktiga arbete. Frågorna från publiken var som vanligt initierade och gav ytterligare dimensioner till temat. På det efterföljande minglet inleddes flera fördjupande samtal och diskussioner. Ett mycket lyckat seminarium!

Nästa seminarium den 15 september på temat Den digitala utvecklingen – vad bör stå högt på styrelsens agenda är också fullbokat. Väntelista finns.

Platser finns kvar till seminariet den 29 september som handlar om kvalitativ styrelseutvärdering med Michaël Berglund och Joakim Säll.

Anmälan på http://mbbv.se/seminarie/